20 Ocak 2016

MAC 'Only You' Lipstick


Merhaba, son dönemde gün geçmiyorki MAC yeni bir koleksiyon çıkarmasın. Dolayısıyla bir ürünü alıp, deneyip, fikir sahibi olup merak edenler için de tükenmeden blogda paylaşmak biraz zorlaşmaya başladı :) Şu anda bile birkaç gün önce çıkan koleksiyonlardan seçtiğim ürünleri hangi arada yazsam ve paylaşsam diye düşünüp duruyorum :)

Herneyse şimdi gelelim bugünün konusuna. MAC Ellie Goulding işbirliğiyle, özellikle naturel tonlardan hoşlananların seveceği parçalardan oluşan bir koleksiyon çıkardı. Alınabilecek birçok ürün içinden benim seçimim 'Only You' cremesheen ruj oldu.


'Only You' yapısı nedeniyle kolay sürülen, dudakları kurutmayan ve ağırlık yapmayan bir ruj. Benim dudağımda pembe/mercan tonlarda durdu ama dudak renginize bağlı olarak sizde daha farklı bir tona kayabilir tabi. Rujun içinde gözle kolay kolay görünmeyen sürünce de belli olmayan küçük altın ışıltılar da var.
Kalıcılığına gelirsek, birşey yemeden sadece içerek ortalama 3 saat kadar bozulmadan kalıyor. Yemek yiyince de her ne kadar rengini kaybetse de dudağa verdiği yumuşaklık devam ediyor. Pigmentasyonu da gayet iyi.


Kısacası 'Only You', hem gündüz hem de gece rahatlıkla kullanılabilecek joker rujlardan. Fiyatı 65TL. Online sitesinde tükenmiş olarak gözüküyor ama mağazalarda hala bulunabiliyormuş. Almayı düşünürseniz acele edin :)

Sevgiler....  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder