4 Şubat 2015

Chanel Allık 'Caresse (180)'


Merhaba, bugünün yazısı sınırlı üretim olduğundan dolayı bir an önce yazmak istediğim, Chanel'in Holiday 2014 koleksiyonunda bulunan Caresse allık hakkında olacak.

En başından belirtmek isterim ki eğer koyu tenliyseniz yazının devamını okuyarak hiç vakit kaybetmeyin :) Çünkü bence bu sadece açık tenlilerin beğeneceği türden bir allık. Koyu tenlilerde bu güzel renk kendini malesef hiç belli etmez.


Caresse, açık şeftali tonlarda ve içinde mikro altın ışıltılar bulunan bir allık. Her ne kadar kabında fazla ışıltılıymış gibi dursa da sürdüğünüzde belli belirsiz,sağlıklı bir parlaklık sağlıyor bu ışıltılar yanaklara. Disko topu gibi parıldamıyorsunuz yani kısacası :)

Uygulaması da Chanel'in çoğu allığı gibi gayet rahat. Pigmentasyonu da fazla değil. Dolayısıyla Caresse allığı fazla kaçırma gibi bir riskiniz kesinlikle yok. Tam günlük kullanmak için ideal allıklardan. Kalıcılığı da çok yeterli. Tüm gün tazeleme gerektirmeden kalıyor yüzümde.


İlk başlarda bu allığı sürdüğüm günlerde ekstra olarak bir de highlighter kullanmıyordum ama son birkaç seferdir yine bu koleksiyonun bir parçası olan,yazısını biraz daha kullandıktan sonra yazacağım Camelia de Plumes Highlighting powder ile birlikte uyguluyorum. Birbirlerini iyi tamamlayan bir çift olacak gibi görünüyorlar şimdilik ;)


Chanel 'in çok sık şeftali tonlarında allık çıkarmadığını düşünürsek, bu renklerden hoşlananların gecikmeden Sevil,Sephora veya Harvey Nichols mağazalarından Caresse allığı denemelerini tavsiye ederim. Çünkü bu güzel allık yukarda da belirttiğim gibi sınırlı üretim ve birçok mağazada da tükenmiş durumda. Mutlu günler :)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder